NOU PUNT DE TROBADA DELS TRIATLETES I DUATLETES DE PONENT

HOLA A TOTS!!!! AQUEST NOU PROJECTE HA NASCUT AMB LA INTENCIÓ D´AGLUTINAR A TOTS AQUELLS DUATLETES I TRIATLETES DE PONENT QUE PRACTIQUIN AQUEST ESPORT O ESTIGUIN INTERESSATS EN PRACTICAR-LO, JA SIGUI COMPETINT O ENTRENANT, I DESITGIN FER-HO EN BONA COMPANYIA I MOLT BON AMBIENT.

jueves, 15 de diciembre de 2016

ODENA-SORTIDETA-PUJADA A LA SEU-BELLPUIG

Sortideta
 El dia 6 aprofitant el dia festiu, vam fer la segona sortida de club, també amb una molt bona assistència, una quinzena de companys, ens vam ajuntar per fer 80 kilometrets, mes un esmorzar final , com sempre preparat  per la nostra estimada Pato.
Odena
Eudald
Diego
Pujada a la Seu
En tema curses, aquest finde 11 ha estat molt prolífic, ja que vam tenir a Benilde estrenant-se en el duatló de Bellpuig, molta gent a la Pujada de la Seu, entre ells Alex, Jorge, Kiko, Gerard i Diego, un dels nous companys V3, que es va marcar un sub 40, que li va fer assolir un podi espectacular. I per últim el duatló de Odena,  amb un equip conformat per Agustí, que li ha agafat el gustet als du’s del circuit, Raúl, que s’estrenava amb nosaltres, Pelegri, que també s’estrenava en el  circuit Català, Eudald i Rosselló, els nostres companys, que sempre estan a totes.
Benilde
I res mes, ara ja a per Terrassa, on també tenim els dos equips!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario