NOU PUNT DE TROBADA DELS TRIATLETES I DUATLETES DE PONENT

HOLA A TOTS!!!! AQUEST NOU PROJECTE HA NASCUT AMB LA INTENCIÓ D´AGLUTINAR A TOTS AQUELLS DUATLETES I TRIATLETES DE PONENT QUE PRACTIQUIN AQUEST ESPORT O ESTIGUIN INTERESSATS EN PRACTICAR-LO, JA SIGUI COMPETINT O ENTRENANT, I DESITGIN FER-HO EN BONA COMPANYIA I MOLT BON AMBIENT.

lunes, 18 de abril de 2016

AMETLLA-VIC-EMPORDA-UTXESA-FAST-DELTEBRE

Emporda
 Bones, anem a comentar els ultims dos findes on hem tingut molta activitat, primer el finde del 10, on ja dissabte vam tenir activitat al duatló d'Ametlla, amb equip inclos, conformat per Francesc, Victor i Oscar Mir, gracies als quals amb aconseguir uns puntets mes. 
Continuem amb diumenge, on també vam tenir duatló, aquest cop a Vic, amb Britta, Francesc i Lucia, que  va assolir la fita de proclamar-se subcampeona de Catalunya Universitaria.
Vic
Ametlla
I per últim comentar la cursa de Bombers, on vam tenir molta gent, Victor, Pablo, Lluís, entre altres i on Marc va assolir un sub 37!!, la cursa del Corte Ingles amb Marina, la Marxa de BTT d'Utxesa, on Eudald va quedar segon en la crono i la tri de Deltebre, on hi va fer cap Ivan, ja veieu!! Cap de setmana amb moltíssima activitat!!
Marina
Emporda
Passem ara al finde del 16, on vam tenir presencia a  la tri de Castelldefels, on al final no vam poder aconseguir tenir team, i on van ser presents Oscar M. i Jose Maria.
Castelldefels
Utxesa
Lucia
I per últim, i on vam tenir mes companys, la Volta de BTT, Empordà Extrem, amb Eneko, Pato, Oscar, Montse, Xavi, Quim, Victor i Javi, cap de setmana de triconvivencia, plena de bon ambient i gran competició, on vam patir de valent!!
I res mes, felicitar a tothom i a preparar la pròxima!!

Deltebre

No hay comentarios:

Publicar un comentario