NOU PUNT DE TROBADA DELS TRIATLETES I DUATLETES DE PONENT

HOLA A TOTS!!!! AQUEST NOU PROJECTE HA NASCUT AMB LA INTENCIÓ D´AGLUTINAR A TOTS AQUELLS DUATLETES I TRIATLETES DE PONENT QUE PRACTIQUIN AQUEST ESPORT O ESTIGUIN INTERESSATS EN PRACTICAR-LO, JA SIGUI COMPETINT O ENTRENANT, I DESITGIN FER-HO EN BONA COMPANYIA I MOLT BON AMBIENT.

domingo, 3 de abril de 2016

BCN-FRAGA-BANYOLES-RAIMAT-BLANCAFORT-VOLCAT

Britta
 Aquest cop farem report dels ultims tres cap de setmana, començarem amb el del 20, on vam tenir com a protagonista la marató de BCN, amb els companys Marc i Jose Maria, amb tiemparros inclosos, encara que el sols fet de fer una marató, ja es pot considerar una gran fita!!
I per una altra part el gran triomf de Britta al Campionat de Catalunya de duatló de Carretera per grups d'edat a Banyoles, moltes felicitats!! Gran temporada aquest any!!
Despres tenim el finde de la Setmana Santa, on vam tenir sols a Britta en competició, que va assolir un altre gran repte, finalitzant la Volcat.
Trotamons
I per ultim, primer cap de setmana d'Abril, on com a plat fort hem tingut la Trotamons de Fraga, amb molta gent competint, Eneko, Pablo, Ivan, Rosselló, Marc i Quim, que van finiquitar 125 km de BTT, moltes felicitats!!
A part d'això també vam tenir diumenge a Francesc al Trail de Blancafort i a Marc repetint aquest finde, a la trail de Raimat, acompanyat de Pele.
Marató
I res mes, ens veiem!!
Francesc



No hay comentarios:

Publicar un comentario