NOU PUNT DE TROBADA DELS TRIATLETES I DUATLETES DE PONENT

HOLA A TOTS!!!! AQUEST NOU PROJECTE HA NASCUT AMB LA INTENCIÓ D´AGLUTINAR A TOTS AQUELLS DUATLETES I TRIATLETES DE PONENT QUE PRACTIQUIN AQUEST ESPORT O ESTIGUIN INTERESSATS EN PRACTICAR-LO, JA SIGUI COMPETINT O ENTRENANT, I DESITGIN FER-HO EN BONA COMPANYIA I MOLT BON AMBIENT.

miércoles, 6 de julio de 2016

VILANOVA-VIP-MANRESA-AUSTRIA

Manresa
 Anem a fer resum dels tres ultims findes, per un canto el del 18, on dissabte vam intentar puntuar al aquatló de Vilanova i la Geltru, pero no va poder ser, ja que Eudald no va poder finalitzar, i amb Oscar i Jorge, no era suficient, i en femeni hi va estar Laura, fent un gran paper.
Passem a diumenge on vam tenir de nou a Jorge al tri de Montgat,  Victor B. als pedals de foc non stop, on es va marcar un tiemparro, i a la quebranta un munt de gent Oscar, Jordi, Albert, etc
Cap de setmana del 24, on crec que sols vam tenir competint a Roger A. al Iroman de Austria, gran escenari!!
Vip Extrem
I per ultim, cap de setmana del 2, on vam tenir team al tri de Manresa, amb Eneko, Jose Maria, Alex, Jorge e Ivan, molt be companys!! I també team a la Vip extrem com a parella mixta a Montse i Victor B., i en solitari a una marxa de carretera, la maquina Quim!!
Vilanova
Quebrantahuesos
I crec que res mes, ara ja toca pensar en el tri de Vic, el 17, tri amb una gran bici i un bonic escenari de natació al pantà de Sau, on també intentarem portar team!!
Non Stop
Ens veiem!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario