NOU PUNT DE TROBADA DELS TRIATLETES I DUATLETES DE PONENT

HOLA A TOTS!!!! AQUEST NOU PROJECTE HA NASCUT AMB LA INTENCIÓ D´AGLUTINAR A TOTS AQUELLS DUATLETES I TRIATLETES DE PONENT QUE PRACTIQUIN AQUEST ESPORT O ESTIGUIN INTERESSATS EN PRACTICAR-LO, JA SIGUI COMPETINT O ENTRENANT, I DESITGIN FER-HO EN BONA COMPANYIA I MOLT BON AMBIENT.

sábado, 19 de noviembre de 2016

CURSES FI DE TEMPORADA

Xerta
 A  l’agost vam tenir com a proba mes destacada, el triatló de Xerta, on Francesc i Manel van assolir la segona posició en cat. parelles.
Tarres
Al setembre vam tenim varies participacions mes individuals, Victor a la QH BTT, Jorge al aquatló de Sitges, Marina al tri de Gava i Montse, que es va classificar segona a la Marxa de Tarres.
Victor
Marina
Al Octubre i ja finalitzant la temporada, Eneko i Sergi C. a la Transplant, a la Marxa d’Albages Montse i Sergi P., Marina i Jorge primer al aquatló de Badalona i per finalitzar temporada, al triatló de Vilanova, gran temporada de Jorge!!
Montse
Aquatló Badalona
I per últim, i també al Octubre, destacar els podis de Montse, tercera a la Transiscar i de Agusti, tercer en la seva cat. a la UTSM, on va anar acompanyat de Montse.
La lliterana




Albages
Tri Vilanova
La Lliterana






No hay comentarios:

Publicar un comentario