NOU PUNT DE TROBADA DELS TRIATLETES I DUATLETES DE PONENT

HOLA A TOTS!!!! AQUEST NOU PROJECTE HA NASCUT AMB LA INTENCIÓ D´AGLUTINAR A TOTS AQUELLS DUATLETES I TRIATLETES DE PONENT QUE PRACTIQUIN AQUEST ESPORT O ESTIGUIN INTERESSATS EN PRACTICAR-LO, JA SIGUI COMPETINT O ENTRENANT, I DESITGIN FER-HO EN BONA COMPANYIA I MOLT BON AMBIENT.

lunes, 20 de febrero de 2017

BANYOLES-REÏNOSA-IGUALADA-CASTELLCIR-BALAGUER

Britta
Aquestos dos ultims findes, han sigut apoteòsics en resultats, el finde del 12, Britta es va proclamar Campiona de Catalunya per Grups d'edat en el duatló de carretera de Banyoles, i al triatló d'hivern de la Vall d'Anso Diego segon classificat en la seva cat. i Agusti en el top 5, magnific!!
Balaguer
Diego
I el finde del 19, mes podis!!, al Campionat d'Espanya de triatló d'hivern a Reïnosa, Diego segon clas. en la seva cat. i Agustí tercer en la seva cat., impressionat companys!! Estem molt orgullosos de vosaltres!! Felicitats!!
Per una altra banda, vam tenir teams a tot arreu, a l'ultim du de muntanya de la temporada a Castellcir, ens van representar Montse, Eudald, Rosselló i Sergi, completant una gran temporada, on hem estat presents a totes les curses!!
També vam tenir companys al du de carretera de Igualada, on no vam poder assolir team, pero on es van estrenar els nous fixatges d'aquesta temporada, Raül, Cristian e Irene, que van ratlla a gran nivell.
Castellcir
I per últim, mitja de Balaguer, on vam tenir un potosí de companys, Canela, Ivan, Jose Maria, Ramon, Conrad, Pele, Kiko, Jorge i crec que no em deixo a 
ningú.
Reïnosa
Raúl
I res mes, uns findes per a recorda!! Felicitats nois!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario