NOU PUNT DE TROBADA DELS TRIATLETES I DUATLETES DE PONENT

HOLA A TOTS!!!! AQUEST NOU PROJECTE HA NASCUT AMB LA INTENCIÓ D´AGLUTINAR A TOTS AQUELLS DUATLETES I TRIATLETES DE PONENT QUE PRACTIQUIN AQUEST ESPORT O ESTIGUIN INTERESSATS EN PRACTICAR-LO, JA SIGUI COMPETINT O ENTRENANT, I DESITGIN FER-HO EN BONA COMPANYIA I MOLT BON AMBIENT.

miércoles, 15 de marzo de 2017

REUS-FRAGA-MONTSANT-GIRONA-BCN-ISABA

Montsant
 Aquestos dos últims findes hem tingut molta activitat al club, per un canto en el finde del 5, vam tenir la 
Reus
duatló de Fraga, amb Jorge, Pele i Cristian, que va tenir que plegar per problemes mecànics, però on ho van fer molt i molt be, els nostres companys, també vam tenir presencia a la duatló de Girona, amb Marina, on es va imposar en 
Isaba
la seva cat..
Fraga
En tema trails, per una banda Alex al del Setge i Montse al de Vallfogona, i en BTT, la Volta al Montsant amb Pablo, Eneko, Sergi Cat. I Ramon, tot un equipasss!
I seguint amb el finde del 12, destacar el duatló Campionat de Catalunya per equips de Reus, on vam tenir els dos equips, amb Sergi, Pablo, Cristian, Jorge, Britta, Irene i Tania, que s’estrenava amb nosaltres, i on vam triomfar, tot i el entrebanc de Raúl, que no va poder assistir per un accident, i on Pablo el va substituir a ultimíssima hora, gracies Pablo i a recuperar-se Raúl!!
Marina
Gerard
Alex
Sergi Cat.
Montse
Reus
També destacar la presencia dels nostres triatletes hivernals, Agustí i Diego, que van concluir a isaba, l’ultima prova  de la temporada, i per últim la nostra presencia al marató de BCN, amb Jose Maria, Kiko, Ramon i Gerard, aquestos dos ultims per primera vegada en aquesta distancia, FELICITATS!!
A vosaltres i a tothom, ens veiem!!









No hay comentarios:

Publicar un comentario