NOU PUNT DE TROBADA DELS TRIATLETES I DUATLETES DE PONENT

HOLA A TOTS!!!! AQUEST NOU PROJECTE HA NASCUT AMB LA INTENCIÓ D´AGLUTINAR A TOTS AQUELLS DUATLETES I TRIATLETES DE PONENT QUE PRACTIQUIN AQUEST ESPORT O ESTIGUIN INTERESSATS EN PRACTICAR-LO, JA SIGUI COMPETINT O ENTRENANT, I DESITGIN FER-HO EN BONA COMPANYIA I MOLT BON AMBIENT.

jueves, 25 de mayo de 2017

SITGES-GIMENELLS-POLAR-TARRAGONA

Sitges
Ja tenim la temporada de triatlons en marxa, i un any mes, el tri de Gimenells, on hem tingut una gran participació ,  com no podia ser de una altra manera, ja que es un dels pocs que tenim a casa, vam tenir a sis companys en aquest half, Diego, Pele, Ivan, Jose Maria, Lluís i Canela, al mateix temps també vam tenir super Team al tri de Sitges, Campionat de Catalunya de grups d'edat amb Cristian, Jorge, Puigfel i Britta, on a mes de fer, Britta tercera de la seva cat., els nois van puntuar molt i molt endavant, felicitats!!
Gimenells
Ramon
A part d'això comentar, altres participacions, com la de Eneko i Pablo, en los 10mil del Soplao, i a la Polar, Ramon, Victor i Beni, a la cual desitgem una rapida recuperació despres de patir una caiguda, que li ha suposat unes bones rascades, a recuperar-te i anims!!
!0mil Soplao
Britta
I per ultim destacar el primer tri del nou company Ramon, amb estreno a lo gran en el Xterra de Tarragona i la participació de Lluís en el Iroman de Lanzarote.
Felictats a tots, sou uns cracks!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario