NOU PUNT DE TROBADA DELS TRIATLETES I DUATLETES DE PONENT

HOLA A TOTS!!!! AQUEST NOU PROJECTE HA NASCUT AMB LA INTENCIÓ D´AGLUTINAR A TOTS AQUELLS DUATLETES I TRIATLETES DE PONENT QUE PRACTIQUIN AQUEST ESPORT O ESTIGUIN INTERESSATS EN PRACTICAR-LO, JA SIGUI COMPETINT O ENTRENANT, I DESITGIN FER-HO EN BONA COMPANYIA I MOLT BON AMBIENT.

sábado, 17 de junio de 2017

MATARO-CAMBRILS-SICORIS-MOLLERUSSA-BALAGUER

Cambrils
 Estem quasi a l'estiu, i es nota per les temperatures i per la quantitat de triatlons que hi ha al calendari, je, je ... i tenim la sort, gracies a vosaltres, d'estar el nostre club present, a quasi tots ells, felicitats companys!!
Anem al report!!
Balaguer
Cambrils
Per un canto l'ultima setmana de maig, vam estar presents al tri de Mataró, amb Tania, Eudald i Jorge,  la seguen  setmana hi havia el mític triatló de muntanya de Balaguer, amb un munt de companys inscrits, pero per causes meteorològiques, al final es va tenir que posposar per l'agost, llàstima!!
Sicoris
Mataró
I el finde del 11, un munt de competis, per un canto el Duatló de Mollerussa amb Pele, finalitzant en un top 10!!, despres el Duatló del Sicoris, amb Eudald, Lluís i el nou integrant del club Joel, i per ultim el triatló de Cambrils, amb molta gent inscrita, Britta, Ramon, Tania, Marina, Beni, Raul, Jorge, Jose Maria i Cristian, la nova incorporació d'aquest any, que es va marcar un top 10!! Moltes felicitats!!
I res mes, próxima cita multitudinaria, Hospitalet de l'Infant!! GAssss!!




Mollerussa

No hay comentarios:

Publicar un comentario